Welcome!

Hei kaikki!

IMG_3350

Tässä tämä nyt vihdoinkin on valmiina, uusi blogini. Aiemmin olenkin kirjoitellut bloggerin puolella. Ajattelin kuitenkin nyt hiukan kertoa, kuka tällä puolella ruutua oikein on, jotta uudet lukijatkin pääsevät mukaan.

Tosiaan, olen 24-vuotias kohta 6kk vanhan (tai nuoren) tyttövauvan äiti. Perheestäni löytyy myös kihlattuni, tuleva aviomieheni. Meillä on tarkoituksena mennä naimisiin kesällä 2018. Voi tosin olla, että häät lykkääntyvät vuodella, koska hääpaikka, jonka haluamme, on todella suosittu paikka…  Tietenkin, jos joku toinen sopiva paikka löydetään, jossa olisi vielä 2018 kesälle tilaa, muuttaa tämä asiaa. Jokatapauksessa hää teema tulee olemaan tapetilla isosti myös täällä. Mieheni ja tyttäreni lisäksi perheeseemme kuuluu vuodenikäinen keskikokoinen snautseri, Hugo. Hän on melkoinen linssilude ja aina, kun kamera kaivetaan esille, marssii tämä herra sen eteen makoilemaan. Eli ette voi välttyä myöskään häneltä.

cropped-fullsizerender.jpg

Työskentelen ICT-alalla, mutta tällä hetkellä äitiyslomailen.  Tämä blogi onkin niin ihanaa vastapainoa tämän hetkiselle vaipparalli elämälle sekä normaalille tekniikkapainotteiselle työlleni. Aikojen saatossa olen myös ehtinyt opiskella kosmetologikoulussa kauneudenhoitoa sekä meikkausta. Meikkaus onkin yksi suurista intohimoistani. Rakastan sitä, kun saa oikeen ajan kanssa laittaa väriä naamaan ja kokeilla mitä ihmeellisimpiä juttuja. Etenkin nyt, kun 99% ajasta kuluu kotona, hyvin neutraalissa meikissä jos ollenkaan, on tällaiset hetket luksusta. Lisäksi seuraan suurella mielenkiinnolla uusimpia trendejä muodin parissa, vaikka omaa tyyliä kuvailisinkin melko klassiseksi.

Liikunta sekä ravinto kuuluvat myös mielenkiinnon kohteisiini. Minulla on kilpaurheilu tausta, sekä edelleen olen tunnollinen treenaaja. Treenini painottuu tällä hetkellä lähinnä salilla käymiseen sekä lenkkeilyyn, mutta mm. jooga on lajeista seuraava, mitä aion kokeilla uudestaan.  Mitä ravintoon tulee, on se myös lähellä sydäntäni. Kärsin pahasta atopiasta, sekä kuivaihoisuudesta. Olen kuitenkin saanut tämän taudin pysymään lähes kokonaan poissa oikeanlaisella ravinnolla. Tästä tulenkin kertomaan lisää! En liputa minkään sen kummempien diettien puolesta, vaan maalaisjärki pätee tässäkin. Silti mielenkiinnolla seuraan uusia ruokavillityksiä, mitä tällä hetkellä tuntuu tulevan, kuin sieniä sateella. Terveellistä ruokavaliota liikunnan kera, ei voi olla liikaa painottamatta siinä, mitä tulee kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi onkin tavoittelemisen arvoinen juttu. Se kultainen keskitie sekä balanssi kaiken suhteen. Se on avain fyysiseen ja psyykkiseen onneen.

20170412_191950

Näiden lisäksi olen myös innokas sisustaja. Etenkin nyt, kun tulee oltua kotona niiin paljon, niin tuntuu, että koko kämppä pitäisi laittaa remonttiin.. Olemme asuneet nykyisessä asunnossa vappuna vuoden päivät. Tämä on kyllä hyvä näinkin, mutta haluamme pientä viimeistelyä asuntoon tehdä, jotta siitä tulee meidän näköinen. Olemmekin täällä hieman seiniä jo maalaillut. Seuraava sisutusprojekti, josta tulen myös kirjoittelemaan, on tyttäremme huone. Se on vähän jäänyt tässä kaikessa alkuhulinassa. Neiti onkin alkuajat nukkunut meidän huoneessa. Pian on kuitenkin se aika, kun häntä aletaan opettamaan nukkumaan omassa huoneessa… Aika menee niin nopeaa

Huhuh, tulipahan taas tekstiä.. 😀 Joka tapauksessa, lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan meidän lennokasta arkea ripauksella kaikkea muuta mahdollista maan ja taivaan välillä!

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s