Pääsiäinen

Heissan! Nyt on pääsiäisen pyhät sitten vietelty. Otin kauhean määrän kuvia kamerallamme, mutta jälleen kerran tekniikka sotii minua vastaan.. Onnistuin nimittäin saamaa mac:imme ihan jumiin ja nyt se ei hyväksy tuota kameraamme enää.. Eli en saa sieltä siirrettyä kuvia koneelle. Jos en olisi tottunut käyttämään Mac:ia, lentäisi se ikkunasta ulos tällä hetkellä.. Kamerassamme on kyllä wi-fi, mutta sekään ei tietysti toimi, just my luck! Noh jokatapauksessa, olimme J:n äidin ja tämän miehen luona Pohjois-Savossa viettämässä pääsiäistä. Oli ihanan rento viikonloppu! Tuli lähinnä vain syötyä, saunottua, paljuiltua ja levättyä, niin täydellistä! 🙂 Heillä on aivan uskomattoman hieno koti virran varrella. Siellä aina kyllä mieli lepää!

 

Sen verran käytiin lauantaina myös ihmisten ilmoilla, että ajettiin läheiseen kauppakeskukseen jossa on myös ikea. Sieltä haettiin meidän pian puolivuotta täyttävälle pikkuiselle syöttötuoli. Enempää ei voitu ostaa tällä reissulla, koska meidän auto oli jo valmiiksi aaivan täysi tavaraa.. Naurettiinkin, että meidän pitää ostaa seuraavaksi joku minibussi, jos perhe joskus kasvaa vielä uudella tulokkaalla. Nyt nimittäin tämä yksi lapsi + yksi koira yhdistelmä saa meidän farkun täpötäydeksi.. 😀

Nyt meillä on muutaman päivän visiitti kotona, lähinnä pyykin pesua.. Torstaina suuntaammekin Turkuun ja sieltä sitten Raumalle viikonlopuksi. Aikamoista reissaamista tällä hetkellä, mutta se on kiva pitkästä aikaa taas vähän matkustella kotimaassakin! Ajattelinkin piakkoin kirjoitella matkustamisesta babyn kanssa. Meillä siitä on rutkasti kokemusta etenkin Suomessa, mutta myös ulkomailla.

IMG_3349

On muuten ollut aivan jäätävän kylmä kevät! Muistan niin monta pääsiäistä kun on voinut kävellä ballerinat jalassa jo, mutta nyt tuntuu, että pitäisi kaivaa Uggit takaisin kaapista.. Noh, ehkä se kesä sieltä vielä tulee! Mutta nyt on aika laittaa päätä tyynyyn. Mukavaa viikonalkua kaikille! 🙂

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s