Aurinkoinen kevätpäivä

Huomenta! Tai varmaan tämä lasketaan jo päiväksi.. Melkoisen tehokas aamu ollut. Lähdemme tänään muutamaksi päiväksi reissuun, niin on tarvinnut pakata, siivota jne.. Mutta nyt alkaa kaikki olla aikalailla done. 🙂 Matkaamme tosiaan tänään Turkuun. Miehelläni on huomenna siellä suunnalla duuni juttuja ja tällä kertaa myös me tytöt lähdetään mukaan. Yövymme yhden yön hotellissa ja perjantaina matka jatkuukin Raumalle moikkaamaan miehen puolen sukua. Olen niin fiiliksissä hotellin aamupalasta! Se, että saa mennä valmiiseen pöytään on jotain niiiiin luksusta. Varmasti muutenkin tulee kaikinpuolin mukava reissu. Hugo menee vanhempieni luokse hoitoon. He lähtevät viikonlopuksi mökille, niin saas nähdä kuinka väsynyt hurtta sieltä sunnuntaina tuleekaan takaisin.. 😀

Tämä kevät on ollut ihanan aurinkoinen, ainakin täällä Etelä-Suomessa. Lämpimästä ei sen sijaan voi todellakaan puhua! Ei ole vielä yhtään päivää ollut, että olisi voinut lähteä ulos ilman, että täytyy miettiä jäätyykö sinne. Joka tapauksessa tässä hieman kuvia, joita siskoni napsi ohimennen muutama päivä sitten. Tämä aika vuodesta on kenkien puolesta vaikeaa aikaa. Talvi nilkkureissa tulee jo liian kuuma ja ballerinoja ei voi vielä edes ajatellakaan. Kätevin vaihtoehto onkin omalla kohdalla ollut tennarit, tai kai nämä lenkkareiksi lasketaan? Itse olen suosinut viime vuodet Niken lenkkareita. Nyt kuitenkin tänä keväänä käänsin kelkkaa ja ostin monen vuoden tauon jälkeen Adidakset. Olen ihan totaalisen tykästynyt näihin, jotka näkyvät myös näissä kuvissa. Nämä ovat väriltään mustat, eli kaikki likakaan ei heti näy. Lisäksi näissä on kultaisia sekä nahkaisia yksityiskohtia, jotka tuovat vähän luksusta. Ei näytä niin perus lenkkareilta. 🙂

IMG_3427

IMG_3414

IMG_3416

Kameran ja tietokoneeni välillä tekniset ongelmat jatkuvat edelleen.. Rehellisesti sanottuna ollut sen verran to do-listalla tekemistä viime päivät, etten ole edes ehtinyt perehtyä asiaan sen kummemmin. Ehkä sitten ensi viikolla! Nämä kuvat on siis iphonella napsittuja ja sen kyllä huomaa.. Nyt alkaa kuulua sen verran höpinää tuolta vaunuista, että taitaa meidän pikkuinen olla hereillä. Mukavaa torstaipäivän jatkoa!

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s