This week

Aurinkoista perjantaita! Vitsi, miten nopeasti tämä viikko on hurahtanut. Tänään on taas jo perjantai! Vaikkei mitään sen ihmeempää häppeninkiä ole tälle viikolle mahtunut, niin tuntuu, että päivät on hurahtanut sellaista kyytiä, että oksat pois! Meillä alkaa tänään näin vappuviikonlopun kunniaksi pitkään puhuttu unikoulu babyn kanssa. Saas nähdä, miten väsyneitä vanhempia täällä tänä viikonloppuna onkaan.. Huomenna olisi kuitenkin tarkoitus lähteä käymään mökillä. Meidän mökille ei aja kun noin tunnin meiltä kotoa, niin sinne menee helposti ihan vain päiväksikin. Päätettiin kuitenkin, että mennään fiiliksen mukaan. Jos ensi yönä ei tule nukutuksi juuri ollenkaan, ei ole järkeä lähteä zombina minnekään liikenteeseen..

Anyway, yllä vähän kuvia tästä viikosta! Maanantai käynnistyi tehokkaalla salilla, jonka takia vieläkin (!?) jalat vähän aristaa.. 😀 Nyt olisi niin paljon treeni intoa mutta onnistuin kuitenkin samaa pienen flunssan poikasen alkuviikosta, jonka takia ei ole uskaltanut sen kummemmin liikkua enää tällä viikolla. Nyt kuitenkin alkaa kurkkukipu olla hävinnyt, eli saas nähdä jos tässä viikonlopun aikana ennättäisi vähän myös urheilemaan. Tehtiin alkuviikosta pitkästä aikaa kanasalaattia. Jännä huomata miten kevään ja kesän tullen tekee mieli kaikkia raikkaita salaatteja ja muutenkin kevyempiä ruokia. Syksyisin ja talvisin ei todellakaan tee mieli mitää kylmää salaattia, päinvastoin silloin houkuttaa kunnon kotiruoat, kuten perunamuusi ja lihapullat. Se tosin uppoaa meikäläiseen ihan ympäri vuoden 😀 Muutenkin pimeänä vuodenaikana tekee enemmän mieli kaikkia herkkuja. Ilmeisesti se on se pimeyden tuoma väsymys..?

Kanasalaatin lisäksi teimme yhtenä iltana piiiitkästä aikaa lämpimiä voileipiä! Jestas miten hyvää. Jännä, miten ne aina unohtaa, vaikka niistä saa helposti todella täyttäviä, ovat nopeita tehdä ja ovat vielä kaikenlisäksi terveellisiä! Käytimme leipinä kaura paahtoleipää. Laitoimme päälle chilitomaattimurskaa, naudan jauhelihaa, ananasta sekä juustoa. Lisäksi tuohon olisi sopinut päälle mausteeksi vielä oregano, mutta se oli meiltä loppu. Kyytipojaksi vielä avokado-vihersalaatti. Yksinkertaista, helppoa ja maukasta! 🙂

Kuten edellisessä postauksessani kerroin, pieni vauvamme täytti tällä viikolla puoli vuotta. Vappuna meille tulee isovanhemmat, vaarini sekä serkkupojat ja täti kahville sen kunniaksi. Ajattelin repäistä ja leipoa jonkinlaisen kakun. Lisäksi ajattelin tehdä bolognesepiirakan. Se on niin hyvää ja helppo tehdä!! Voisin laittaa sen reseptin tännekin jakoon. 🙂 Tällaista tällä erää. Pian, kun mieheni pääsee töistä, lähdemme ostamaan Linnean huoneeseen pimennysverhoja. Tekisi mieli mennä ikeaan, mutta tuskin jaksamme sinne saakka lähteä. Jokatapauksessa, mukavaa perjantain jatkoa<3

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s