Vappu

Vappu tuli ja meni. Täällä se meni oikein rauhallisissa meinigeissä. Vappuaattona olimme vanhempieni luona grillaamassa. Oli ihan uskomatonta herätä tuolloin kun maa oli valkoisena! Täällä oli varmaan enemmän lunta kuin jouluna.. 😀 Noh onneksi vappupäivää vietettiin ihana aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. 🙂 Eilen kävimme vapputorilla ihmettelemässä, sekä samalla keskustassa dinnerillä. Iltapäivällä puolestaan vanhempani, sekä sisko poikineen tulivat käymään meidän neidin 6kk kahveille.

imageimage

image

Toukokuu on ehdottomasti mun favorit kuukausi! Eikä vain siksi, että tälle kuulle osuu minun nimpparit, synttärit, äitienpäivä sekä mieheni ja minun vuosipäivä hahah! Tämä on se kuukausi kun aurinko lämmittää ihanasti, koivuihin tulee lehdet ja kesä voi virallisesti alkaa! ❤

 

imageimage

imageimage

Ihan parasta juoda kahvit kevät auringon lämmittäessä! Tällä viikolla olisikin tiedossa terassin pesua ja laittamista käyttökuntoon.. Tietty pahin siitepöly kausi onkin vasta tuloillaan, mutta aina sen voi pestä uudestaan. Meidän terassi on sen verran suojaisa paikka, että siinä tarkenee hyvin istuskella jo nyt. Viime kesänä hommasimme uuden terassi sohvaryhmän sinne. Täksi kesäksi puolestaan täytyy hommata grilli sekä aurinkovarjo, jotta pikkuisemmekin voi siellä olla. Lisäksi ajattelin ostaa sohvaan uudet päälliset sillä nykyiset ovat sen verran auringon haalistamat..  Sen lisäksi tarvitsemme vielä uuden terassimaton sekä tietysti kukat ja kasvit! Eli hommaa riittää.. 😀

Loppuun vielä kuvat siitä, miten onnistuin koko ajan jäämään noiden vappupallojen alle 😀 En käsitä, vaikka kuinka niitä väistelin niin jostain ne aina pöllähti päälle.. Nojoo, tällaista tänään. Ihanaa viikon sekä toukokuun alkua kaikille!

-Rosa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s