Kevät uutuuksia pikku neidille

Vuosi sitten näihin aikoihin meille selvisi, että mahassa kasvava pikkuinen on tyttö.<3 Muistan tuolloin ajatelleeni, etten hanki paljoa vaaleanpunaisia tai pinkkejä vaatteita, vaan mennään enemmän sillä neutraalimmalla linjalla. Noh, näin vuotta myöhemmin, kun tyttären vaatekaappiin katsoo, koostuu se lähinnä vaaleanpunaisesta, valkoisesta ja pinkistä.. Housujen väri maailma pyörii aikalailla harmaa, musta, valkoinen akselilla, mutta kuka nyt oikeasti voi vastustaa niitä kaikkia ihania vaaleanpunaisia mekkoja yms. ?! En minä ainakaan! 😀

image

Joka tapauksessa, väriä tärkeämpää on tietenkin se, että vaatteet tuntuvat vauvalla mukavilta päällä. Meidän vauveli on saanut minulta ennakkoperintönä atooppisen ihon. Hänellä tulee helpoiten mahaan ihottumaa. Tästä syystä vältän ostamasta hänelle paitoja/bodeja, joissa on isoja printtejä mahan kohdalla, sillä kokemuksesta tiedän, kuinka ne voikaan kutittaa ja ärsyttää herkkää ohutta ihoa.

Tämän ikäisillä vaatteet kestävät älyttömän hyvin. Kun nämä ei vielä juurikaan liiku, ei vaatteet pääse kulumaan mistään puhki. Sen lisäksi tämän ensimmäiset puolivuotta on saanut vähän väliä olla ostamassa neidille isompia vaatteita, kasvuvauhti hänellä on ollut hurja! Ja tietysti hyvä niin. 🙂 Tästä syystä, en ole kuitenkaan raaskinut kauheasti ostaa hänelle mitään merkkivaatteita. Muutamia vähän kalliimpia bodeja ja housuja olen ostanut, mutta muuten me ollaan menty ihan h&m, Lindex ja Kapphal osastolla. Ollaan käyty muutaman kerran myös lastenvaatekirppiksellä, josta tehnyt pari aivan loistavaa löytöä. Viimeksi löysin neidelle ensi syksyä varten Reiman sadetakin ja -housut, jotka olivat täysin ehjät ja ihan käyttämättömän näköiset 4 eurolla! Not bad!

image

Muutama päivä sitten kävimme kauppareissun yhteydessä nuo edellä mainitut kaupat pikaisesti läpi. Tarkoituksena oli löytää neidille joku ohut takki, jota voi esimerkiksi pitää juurikin kaupassa. Hennesiltä tarttui tämä söpö kukkakuvioinen takki, joka oli juurikin sellainen mitä etsittiin. Samalla reissulla löysimme hänelle muutamat ohuet trikoopipot, pari uutta raita bodya sekä kesähattu. Tuo kesähattu on siitä todella kätevä, että siellä on takana pitkä lippa, joka suojaa niskaa palamasta. Muutama viikko sitten tilasin neidille netistä nuo babiatorsin aurinkolasit ja tuon lenkin, jolla ne saa pysymään päässä. Nämä on osoittautunut älyttömän helpoiksi ja käteviksi, eikä ainakaan vielä ole neiti keksinyt alkaa ottamaan niitä pois päästä.

Taas hetkeksi neidin vaatevarastot täytetty. Nyt me alamme pakkaamaan autoa ja suuntaamme nokan kohti padasjokea ja meidän mökkiä. Aurinkoista lauantaita!:)

 

 

 

-Rosa

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s