Mökillä

image

Aurinkoista sunnuntaita! Me avasimme eilen tämän kesän mökkikauden. Oli ihanaa päästä käymään siellä pitkästä aikaa. Viimeksi kun siellä olimme, oli mennyt jo laskettuaikani muutamalla päivällä yli. Muistan, miten raivolla haravoin siellä ja painoin hommia sen toivossa, että synnytys olisi käynnistynyt. Eipä käynnistynyt, mutta tulipahan siistiä.. 😀  Tyttäremme oli kyllä ihan innoissaan tuolla. Oli niin paljon nähtävää ja uutta ihmeteltävää kokoajan. Ja toinen joka oli innoissaan, oli koiramme… Se ravasi järvessä ja aina sen jälkeen sai hullun hepulin, jonka jälkeen uudestaan lutakkoon. Oli muuten eilen illalla ja on edelleenkin meillä erittäin rauhallinen ja väsynyt koira! 😀

Mökin tontilta on kaadettu paljon puita viime syksynä, joten risusavottaa siellä on ollut kerrakseen tänä keväänä. Lisäksi isäni hommasi sinne paljun ja eilen suunnittelimmekin sille paikkaa. Tosin kaikilla tuntui olevan omat näkemykset siihen, minne se tulee. 😀 Itse en tykkää yhtään kylmästä vedestä! Helposti saatan olla koko kesän uimatta, (kuten esimerkiksi viime kesänä), niin on kyllä ihan superia saada palju tuonne! Pääsee tämäkin vilukissa lillumaan veteen saunomisen yhteydessä. 😀 Luulen, että muutenkin tulee mökkeiltyä tänä kesänä enemmän kun aikoihin. Viime vuodet on tullut juostua enemmän ja vähemmän erilaisilla festareilla sun muilla sellaisilla, joten tuolla käyminen on jäänyt vähän vähemmälle. Nyt kuitenkin, kun tilanne on “hieman” muuttunut, on paljon kivempi viettää rauhallisia mökkiviikonloppuja. Siellä on niin helppoa olla, kun ei tarvitse koiraakaan lenkittää, sillä se hoitaa itse omat lenkkinsä. 😀

Tämä sunnuntai on puolestaan kulunut pääasiassa kotoillessa, kaupassa käyntiä lukuunottamatta. Nyt tytär sekä mies on päiväunilla ja ajattelin mennä itsekin pienet torkut ottamaan. Myöhemmin iltapäivällä suuntaamme serkkuni synttäreille ja sitten onkin kuulemma luvassa Suomen lätkäpeli. Ajattelin tosin hyödyntää tuon ajan joko lähtemällä lenkille tai salille. Jokatapauksessa, kivaa sunnuntain jatkoa!

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s