New week!

imageimageimage

Heissan ja mukavaa alkanutta viikkoa!:) Täällä viikko alkoi aika kovassa flunssassa, mutta tänään alkaa näkyä jo valoa tunnelin päässä. Yllä olevat kuvat on sunnuntailta, kun olimme lähdössä kauppaan ja serkkuni synttäreille. Tästä viikosta on flunssasta huolimatta tulossa oikein mukava, nimittäin launataina päässmme deitelle mieheni kanssa piiitkästä aikaa! Olemme ainoastaan kerran olleet syömässä kahdestaan tässä puolen vuoden aikana ja siitäkin on jo vähän aikaa, niin ihan mahtavaa päästä kaksistaan liikenteeseen. Sunnuntaina puolestaan koittaa ensimmäinen äitienpäivä. Sitäkin innolla jo odottelen, vaikka mitään sen suurempia suunnitelmia ei meillä sille päivälle ole.:) Nyt ajattelin avata netflixin ja jatkaa sen tuijottelua hunajateen kera. Ulos kun katsoo, voisi kuvitella, että on marraskuu, sillä sataa räntää ja asteita on kaikki 5.. Onneksi näin ei kuitenkaan ole ja eiköhän se kesä sieltä vielä pääse tulemaan! Kivaa tiistain jatkoa! 🙂

-Rosa

image

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s