Siivouspäivä

imageMukavaa torstaita! Tiedättekö sen tunteen, kun pitäisi hoitaa kaikenlaisia oikeita asioita ja sitten löytääkin itsensä siivoamasta keittiön kaappeja. Minulla oli eilen juuri tällainen päivä. Olisi pitänyt mm. soitella (jonottaa) kelaan hoitovapaaseen liittyen, tsekata veroilmoitusta ja kaikkea muuta näin ihanaa, mutta todellisuudessa tyttären päiväuniaikaan käänsin koko huushollin ympäri ja muun muassa raahasin aivan jäätävän painavan lipaston makuuhuoneesta olohuoneeseen. Eli käytännössä keksin itselle kaikkea muuta tekemistä… 😀 Tänään aamulla ryhdistäydyin niissä “oikeissa asioissa” ja nyt on nekin hoidettu pois alta!

image45.jpeg

Pakko sanoa, että siivoaminen on niin mun juttu! Rakastan puhdasta kotia ja sitä, että tavarat on paikoillaan. Lapsen tulon myötä tämä on korostunut entisestään. Nimittäin, kun kaikella on oma paikkansa, pysyy koti helposti perus siistinä, eikä suursiivouksia tarvitse olla ihan jokapäivä tekemässä. Kun tyttö on hereillä, on meillä leluja pitkin poikin ympäri kämppää. Myös koiralla on tapana tuoda omat lelut näytille samaan aikaan. Sitten kun hän menee nukkumaan, kerään kaikki takaisin hänen lelukoriinsa. Myöhemmin sitten, kun hän on sen ikäinen, saa opetella siihen, että leikkien jälkeen lelut löytää oman paikkansa.

image47.jpeg

Mies kutsuukin minua vitsillä (ainakin toivon että vitsillä! 😀 ) “natsimutsiksi”, tämän mun siisteysfriikkeyden takia. 😀 Toki olen höllännyt tässä vauvan tulon myötä (ainakin omasta mielestä) aika paljon ja jos nyt kaikki ei ole aina tiptop, niin se ei ole maailman loppu. Kuitenkin olen ollut tällainen pienestä pitäen. Muistan, kun pienenä halusin muuttaa huoneen järjestystä vähän väliä. Aina vanhempani ei tähän suostunut, joten sitten muutin järjestystä salaa, silloin kun he olivat töissä. 😀

Yksi syy tälle siivoamisinnolle on kuitenkin se, että olen aika pahasti allerginen. Etenkin näin siitepölyaikaan meillä on pakko olla puhdasta joka päivä. Normaalisti oloa saisi helpotettua allergialääkkeillä, mutta imetyksen takia ei niiden käyttöä suositella. Tuli muuten mieleen nyt kun siisteydestä puhutaan, että en kyllä suosittele koiratalouksiin mustaa laattalattiaa. Arvatkaa vaan, miten siinä oikein korostuu nuo koirankarvat ja myös ihan kaikki muu.. 😀

imageimage

Hahha, en olisi voinut kuvitellakkaan, että kirjoitan postausta siivoamisesta! 😀 Oikeasti alunperin oli tarkoitus kirjoittaa sisustusjuttuja, mutta näin tällä kertaa! Nyt aurinkoista torstaita! ❤

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s