Pikaiset kuulumiset

img_1712.jpgimg_1734img_17616176643488_img_0208

Heipä hei! Olipahan vauhdikas viikko.. Mutta mukava sellainen. 🙂 Tosiaan tiistaina pikkujouluiltiin, keskiviikkona juhlittiin Suomea ja ylioppilaita ja lauantaina jälleen tonttuiltiin. Siinä onkin sitten tämän vuoden juhlat juhlittu. Toki joulu ja uusi vuosi vielä tuloillaan, mutta niitä juhlitaankin sitten ihan rauhassa kotinurkissa. 🙂 Tämä viikko onkin melko rauhallinen täällä suunnassa. Tänään käydään hakemassa meille joulukuusi! ❤ Lisäksi illalla olisi tarkoitus laittaa lahjoja pakettiin. Miten se onkaan aina niin vaikeaa.. Lahjojen osto sujuu kyllä, mutta yleensä paketoinnit jää aatto aamun kiireeseen 😀 Noh, ei tänä vuonna. 😉 Perjantaina suunnataan Raumalle, jossa asustaa miehen puolen sukua. Seuraavaksi palailenkin tänne treeni ja ruoka juttujen parissa, joten pysykäähän kuulolla! 🙂

-Rosa

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s