Ihania meikki uutuuksia

Mukavaa perjantaita! Pian lähdemme sukuloimaan Raumalle, mutta ennen sitä halusin tulla kertomaan teille muutamista ihanista meikkiuutuksistani. Löysin poskipunat vasta muutama vuosi sitten. En vain jostain syystä osannut käyttää niitä aikaisemmin. Aina tuntui, että poskeni suorastaa kirkuivat, kun laitoin niihin väriä. Siis muutakin, kun aurinkopuuteria.. Kuitenkin mielestäni ilme näytti aina hieman tunkkaiselta ja väsyneeltä, siltä että jotain puuttuu. Ja niin puuttui! Pari vuotta sitten ostin Mac:ilta ensimmäisen poskipunani. Se on täällä blogissakin vilahtanut aiemmin. Siinä sävy on ihanan persikkainen ja sopii todella hyvin niin arki kuin juhlameikkiin. Eilen piipahdin Sokoksella tekemässä muutamia joululahja hankitoja ja kiersin samalla Lumenen osaston kautta. Sieltä mukaan pääsi tämä ihana roosan sävyinen Lumenen Nordic Chic poskipuna. Tämä raikastaa ilmeen välittömästi. Aivan ihana tuote! Poskipunan lisäksi matkaan lähti Lumenen kulmageeli. Tätä olenkin käyttänyt jo pitkään, aiemmin vain sävytettyä versiota. Nyt kuitenkin halusin kokeilla tätä väritöntä geeliä ja ai että miten tykkään! Koska geeli tosiaan on väritöntä, ei tarvitse pelätä, että sotkisi sillä kulmameikin vahingossa. Tällä kulmat pysyvät paikallaan koko päivän. 🙂 Sitten viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä tämä huulipuna. Tämä on Nordic Chic sävy 6. Pidän tästä sävyn lisäksi siksi, että tämä kosteuttaa huulia ja pysyy hyvin huulilla. Aivan huippu tuote arki huulimeikkiin. 🙂

6174572256_img_02526174648416_img_0267

Have a great weekend! ❤

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s