Christmas

Mukavaa keskiviikkoa! Niin se joulu tuli ja meni! Olimme jouluaaton vanhempieni luona, jonne tuli myös joulupukki käymään. Ihme kyllä, pikkuisemme ei ollu moksiskaan tuosta valkopartaisesta ukosta. Joulupäivänä ajelimme tänne Pohjois-Savoon, jossa olemme vielä huomiseen saakka, kunnes automme nokka kääntyy kotia kohti. Tänään olisi tarkoitus mennä iltapäivästä kiertelemään alennusmyyntejä. Vaatteita en jaksa oikein koskaan katsoa kauppojen alennusrekeistä, koska mielestäni ne ovat usein niin sotkuisesti siellä myllättynä, että en viitsi edes vaivautua. Toki jos on jotakin, mitä todella tarvitsen, niin silloin tulee katsottua myös alennetut tuotteet, mutta silloinkin yleensä selaan verkkokauppojen alennuspuolen. Kosmetiikassa, etenkin meikeissä sen sijaan katson alennetut tuotteet. Tänäänkin olisi tarkoitus hankkia muuttamat tuotteet, jotka ovat päässeet loppumaan.

Vaikka reissussa on ihanaa olla, niin kieltämättä kotiinkin on aina kiva palata. 🙂 Etenkin nyt, kun mielessä kutkuttaa muutama sisustusjuttu, jonka haluaisin kotonamme toteuttaa. 😉 Niistä kuitenkin lisää myöhemmin! Nyt takaisin perheen ja jouluherkkujen pariin. Palataan pian!

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s