Spring wanted

 

Kuva Kuva  Kengät Kuva

Vaikka vielä pakkanen paukkuu tämän talven ennätyslukemissa, alkaa silti jo mieli hapuilemaan tulevassa, nimittäin keväässä! Itse miellän helmikuun vielä talvikuukaudeksi, mutta maaliskuu on jo ihan kevättä (pakkasista, lumesta ja loskasta huolimatta). Tänä kevään must-hankinta on ehdottomasti valkoiset tennarit. Tennarit tekevät asusta, kuin asusta rennomman ja ne sopii hyvin useiden eri asukokonaisuuksien kanssa. Monikäyttöisyyden lisäksi iso plussa on käyttömukavuus.  Verkkokauppojen kenkävalikoimia selaillessani huomasin Lacostejen tekevän paluun! Muistan, kuinka joskus yläaste ikäisenä kaikilla oli valkoiset lacosten kengät..:D Muistan niin hyvin, kuinka jouduin kinumaan äitiä ostamaan sellaiset. Äitini ei nimittäin ollut yhtään sitä mieltä, että teini-ikäiselle olisi järkevää ostaa yli 100€ maksavat valkoiset kengät 😀 Noh, silloin pitkä mankuminen kannatti, sillä synttärilahjaksi vihdoin ja viimein sain kyseiset kengät. Ja ne tuli kyllä käytettyä kirjaimellisesti puhki. Sen aikakauden jälkeen ei Lacosten kenkiä tai vaatteita ole paljoa näkynyt kaupoissa, ennen kuin nyt. Pakko sanoa, että nuo uudet Lacosten tennarit näyttävät omaan silmään todella kivoilta ja melko siroilta.

Toinen must have -tuote kevääksi on valkoinen kauluspaita. Hakusessa on juurikin tuollainen rennomman puoleinen kauluspaita. Tennareiden tavoin, kauluspaita on myös todella monikäyttöinen. Näkisin itselläni tuon käytössä juurikin Meghan Marklen tavoin farkkujen kanssa, tai ilmojen lämmetessä farkkuhameen kanssa. Valkoisen ja sinisen farkun yhdistelmä kun on pettämätön! Tällaista kevät haaveilua täällä suunnalla. Nyt kuitenkin takaisin töiden pariin.

Mukavaa tiistaita!

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s