Etsinnässä tyylikäs hoitolaukku

1.Tinkafu  2.The urban sherpa 3.Petite Chérie

Esikoisen kohdalla ajattelin, että katson tilanteen mukaan, tarvitsemmeko hoitolaukkua ollenkaan. Pärjäsimmekin hänen kanssaan hyvin LV:n neverfullini kanssa. Reissaamme kuitenkin paljon ja nyt, kun pian tarvitsemme kahden lapsen vaipat ja muut tarvikkeet mukaan, ajattelin että olisi helpointa hommata hoitolaukku näitä varten. Plussaa olisi myös, että omatkin tavarat mahtuisi yhteen ja samaan laukkuun mukaan. 😉

Kuten varmasti aika monelle, tuli minullekin sanasta hoitolaukku mieleen jotain ei niin tyylikästä. Kun lähdin etsimään laukkua, kriteerini olivat käytännölisyys sekä ulkonäkö. Haluan hoitolaukun muistuttavan mahdollisimman paljon tavallista everyday-laukkua, jolla voisi olla mahdollisesti käyttöä myös lasten kasvettua isoiksi. Yllätyksekseni huomasin, että verkkokaupoissa on todella paljon hyvännäköisiä hoitolaukkuja. Joidenkin kohdalla tosin hinta hipoi aika korkealle ja itse en kuitenkaan ole valmis investoimaan tähän laukkuun yli 400€. Tällä hetkellä vahvoilla ovat nuo yllä olevissa kuvissa olevat laukut. Ne ovat mielestäni tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Plussaa näissä on myös laukun sisällä olevat pienet taskut, sekä irroitettava olkahihna.

Lisäksi haluan vaunuihin tuollaisen pikkulaukun. Niin monesti olen tuollaista kaivannut! Esimerkiksi, kun lähdemme viemään koiraa ulos tai puistoilemaan, saisi tuohon kätevästi puhelimen ja avaimet mukaan. Lisäksi tuo olisi kätevä myös kauppareissuilla, kun ei välttämättä jaksa erillistä laukkua ottaa mukaan. Ehdottomasti must have -hankinta.

-Rosa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s