Life

img_2930

Mukavaa maanantaita! Viime viikko meni suorastaan silmänräpäyksessä ohi. Viikko sitten saimme suru-uutisia lähipiirissämme ja samaan aikaan tyttäremme sairastui (jälleen) flunssaan ja korvatulehdukseen. Tällä kertaa flunssa tarttui myös minuun. Onneksi mies näyttäisi välttyneen tältä ja me tytötkin ollaan taas terveiden kirjossa. Viime viikko ei ollut mikään kaikista kevyin ja helpoin. Nuo suru-uutiset pysäyttävät aina miettimään elämää. Sitä, miten hiuskarvan varassa kaikki voi olla. Ruuhkavuosien keskellä kun elää, meinaa välillä unohtaa jopa hengittämisen. Tulee vain suoritettua päivästä toiseen. Tuntuu, että päivät ja viikot vain juoksevat eteenpäin. Kuitenkin viimeaikoina tullut mietittyä sitä, mitä meillä on jo. Vaikka paljon on asioita, mitä pitäisi tehdä ja saavuttaa, olen äärimmäisen kiitollinen ja tyytyväinen siihen, mitä olen jo nyt saavuttanut. Tiedän myös sen, että en tule koskaan olemaan valmis. Harvoin elämässä mikään menee silleen, kun on suunnitellut. Sen takia ei pitäisi liikaa suunnitellakaan. Vaan enemmän elää hetkessä ja luottaa siihen, että elämä kantaa. Luottaa elämään ja luottaa itseensä. Ihanaa viikonalkua kaikille! ❤

-Rosa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s